Halaman

Jumaat, Januari 31, 2014

Dulu lain sekarang lain...

salam semua...

sedar tak sedar blog dah tertinggal setahun... bersawang.... haha... giler sibuk nak buat post pun tak sempat. maklumlah sibuk melayan biz. apa yang dulu lain sekarang lain?

oklah... secara ringkasnya saya dah berhenti kerja dan duduk di rumah menjaga anak2 di samping berbisnes. tak mudah juga untuk keadaan awal ni. tapi akan diperbaiki dari hari ke hari.

kalau anda ada baca tentang impian saya nak beli exora, dah pun tercapai pada bulan puasa tahun lepas.  alhamdulillah... sama warnanya seperti yg saya impikan.

saya juga ada membayangkan berapa pendapatan saya sebaik berhenti kerja. alhamdulillah tercapai jua...

tak mustahil bila kita fokus pada impian kita, tulis dan baca tiap2 hari.. insya-Allah...
yakin dengan kuasa minda. pasti anda temui kehebatannya.. dengan izin Allah.


2 ulasan:

Jain Nath berkata...

Excellent post about the topic. Nice language and view. Great thoughts. Jewellers In Trivandrum All trivandrum details are included in this post. Trivandrum is a famous city in India.

Ismail N berkata...

Wah! kagum dengan anda sbb berhenti kerja dan buat biz full time. Well done. Saya suka warga Malaysia yg berwawasan dan tidak takut mencuba. Semoga beroleh kejayaan insya-allah..