Halaman

Rabu, Julai 01, 2009

dah ada nama


huh... setelah pening2 fikir nama untuk baby baru... last2 dapat gak sepasang nama. biasa laa tu be prepared untuk 2 gender. so far tak tau lagi L @ P sebab klinik gomen scan sekali jerk so kalau nak tau lebih2 kena laa scan kat private. malas laa plak... sayang duit weh... tapi aku ingat nak request gak scan since NEF dah der history. masa scan NEF n sedar dia ada prob tu @ 30wks. at least alasan mintak scan tu kukuh laa kan... hope doktor setuju untuk bg scan free kat aku... wakakaka...

so nama2 yang telah dipilih ialah:

Muhammad Arif Hakimi & Nur Ain Syuhada

mcm biasa mesti papanya yang pilih... kalau ikutkan, aku nak nama Nur Lisa Khalilah... eheh... tapi nama Lisa tu tadek makna weh... lupakan saja. err... haruskah buat permohonan revise nama baby girl tu yer? ermm.... kena cari nama dulu baru propose... hehehe...

4 ulasan:

umeboshi berkata...

chilun...hamboi dah ada nama ek utk new baby. kiter belum lagi prepare nama apa...walhal due dah dekat je ni. 21 july ni. huhu

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

ohh... yg no 3 jugak ke? congrats..

Ina Hashim berkata...

tahniah..dah lama x jengah sini,rupanya bibimie dah preggie ye?your NEF lebey kurang sebaya ngan my Alysha,dah nk dpt adik ye?alhamdulillah...

nursyuhada berkata...

aiii.. cam kenal jerk... hmm ok ok nama yang sedap... :) patut ler.. igt main2 dah booking ropenye...