Halaman

Rabu, Disember 03, 2008

update sket

very the bz one. aku terkial2 nak sudahkan kije2 file yang melambak2 nih. lepas balik dari Jepun bersambung2 sibuk nyer mana nak siapkan file, kesihatan diri dan anak2 yang kurang memuaskan serta sibuk dengan kedai maya maipilih.com. gambar2 yang ada tu mana2 yang aku sempat jerk laa.. tak baper banyak jugak barang nyer dan sebenarnya tak ada banyak masa nak amik gambar sebab kalau budak2 tu masih hidup (tak tido lagi) so tak dapat nak buatlah. mesti derang nak bergentel dengan aku jerk. kalau nak tidokan derang, dengan aku skali plak tertido... tu yang jadi tak sempat tu... hehehe...

update lain ialah series of interview yang hubby pergi, at last dia dapat jugak job kat mid valley. sebenarnya try jugak cari better job. seems like dia tak baper nak gemar job yang dia dapat skang nih sebab nyer more to sales exec jerk. may be more client more income kot. sebenarnyer aku pun tak tau dia suka buat kije mcm mana. kalau tak try jump into the organisation belum tentu kita tau kita suka buat ker tidak. for the time being kije jerk laa dulu.. blajar apa yang patut. agak2 tak leh nak catch up try cari kije lain. job nih pun aku yang gatal2 applykan. yer laa dah kata nak cari kije... takat cari kat paper jerk, tak semua kije betul sebab banyak penipuan kat situ. nak xs internet, line jaring tu dah lama tak berbayar. nanti laa kalau ada duit bleh sambung bayar semula. aku pun dah tak ingat baper RM nak kena bayar.... huhu...

so far opening sales yang aku impikan tu tak tau lagi bila. i think in the month of january is a good choice. yes...! the whole month of january is the opening sale... hahaha... kena usaha keras sket nak tambah item kat kedai maya aku tu. silap2 permintaan banyak, aku yang tak terlayan... huhu... gambatte...

3 ulasan:

Mrs. H berkata...

hi cik pau.. wah.. ingatkan cik pau menyepi tanpa berita.. rupa2nye saya yg tertinggal keretapi.. gi jepang beli brg2 dagangan ke? hehehe.. kedai maya tu dah buka ke?? dtg la jenguk2 saya kalau time free2 k.. ~miLo_ice~

Mrs. H berkata...

hi cik pau.. wah.. ingatkan cik pau menyepi tanpa berita.. rupa2nye saya yg tertinggal keretapi.. gi jepang beli brg2 dagangan ke? hehehe.. kedai maya tu dah buka ke?? dtg la jenguk2 saya kalau time free2 k.. ~miLo_ice~

zatul berkata...

Cik Pau, wah wah wah.. sekarang ni sumer mommies nak bukak kedai maya..GOOD LUCK yer..kalau sudi jemput ler singgah kedai maya aku juga.. ha, nanti boleh kita jadi business associate