Halaman

Rabu, November 19, 2008

akan dirasmikan tidak lama lagi

huhh... dalam sibuk2 sempat lagi tu godeh2 kedai maya aku. tima kasih kepada incik kaloi kerana usaha keras dalam menghasilkan kedai maya ini. insya-Allah akan dirasmikan tahun depan memandangkan masih banyak produk (dan T&C) yang belum termuat dalam kedai tersebut. launching date akan diwar2kan apabila tarikh yang sesuai telah dipilih. mungkin akan berlangsung selama sebulan. perancangannya pembelian pada tempoh launching tersebut akan mendapat keistimewaan free delivery (kecuali item dalam kategori cenderahati). dengan berbesar hatinya dijemput tuan/puan melawati kedai maya saya. (boleh tengok2 dulu. nak beli tunggu launching nanti... bleh dapat free delivery)


3 ulasan:

mamadanish berkata...

wahhhh dah jadi bisneswoman..
i dah tgk dah kedai maya tu..orait gak..

ummi berkata...

Tahniah... tak sabau nk nengok kedai akak ni :p

ummi berkata...

Kak, lupa plak nk bgtau, saya nk add akaknyer blog n kedai maya akak tu kt blog sy ek? Harap permintaan diterima...