Halaman

Rabu, Jun 10, 2009

jom makan

oohh... kedai arab yang di hujung deretan kedai sudah pun dibuka untuk dikunjungi... wakakaka... tekak aku nih dah lama gak nak makan makanan arab. dulu2 ada kedai arab kat area central market so selalu gak laa pekena syawarma atau nasi arab. sungguh lemak berkrim. bleh gemok atau sakit jantung kalau makan selalu... wakakaka...

dinner malam tadi aku tak teringin nak makan nasi walaupun perut rasa lapar gak tu. hb order syawarma arabi kat kedai tu. RM5 sama kot mcm harga kyros kebab. erm... dah lama tak makan kyros kebab. dulu masa kerja kat kyros tak larat2 nak makan.

next time aku nak try falafel n beryani kambing... uhuksss.. best nyer makan daging kambing... marbeles....



kalaulah ada maqlubah best jugak tu... uhukkkss...

resepi maqlubah ada kat sini.

4 ulasan:

Nina berkata...

Erkkk..teringat Tarbush..time dating dulu2 selalu makan kat sana..haritu pegi KL sempat bawak Rayyan makan kat situ..kat JB ni tak tau mana nak cari..

acu aza damia berkata...

Wah wah.. selera ibu mengandung neh....

Tanpa Nama berkata...

Salam, boleh tau kat mana restoran Arab ni?

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

cik noname
biasa area kajang tak? kedai nih kat taman sepakat indah 2, sg. chua. deretan kedai berhadapan dengan sri cempaka apartment.