Halaman

Selasa, November 24, 2009

lagu kak ngah


semalam dalam kereta, kak ngah ada nyanyi lagu air pasang pagi surut pukul 5. sebutannya tak jelas pun tapi bleh agak dia nyanyi rangkap yang mana. sampai yang cik baba jatuh dalam parit tu dia asik ulang2 jerk... lirik pun jauh bebeno dari yang asal. aku ngan hubby bantai gelak nak pecah perut. lupa plak nak record dalam henpon.... nih yg kak ngah nyanyi :

cik baba jatuh dalam parit (versi pelat tak dapek nak translate)

cik aminah ketawa jerit2 (cik nak ayam... ayam percik saper)

hua hua hua... kenapa laa lain beno lirik nyer tu kak ngah weh... kak ngah nih mmg suka menyanyi kot... oohh... mama dulu pun menyanyi juga... benti pun sebab papa yang tak bagi... ahakss... ke mana tumpah nyer kuah kalau tak ke nasi... tapi sikalang pitching dah out. untuk hiburan kuarga jerk buleh tapi jaman skang nih saper laa yang nak dengar lagu2 asli lagi ek... huhuhu...


2 ulasan:

~: UmmiNor:~ berkata...

uit..kesiannye dia..

remember me? teman lama kat SI...selalu jadi silent reader je...

selamat mencari kekawan semula :D

FAZA @ IMA berkata...

SILA KE WWW.7CHAKRA.COM/REIKI untuk belajar reiki.