Halaman

Jumaat, Julai 29, 2011

biz bulan ramadhan

salam u alls... aritu aku ada citer tentang kegilaan biz time preggy n setiap berkunjungnya ramadhan kan (klik sini)... har har har... aku kata dahhh... mood nak meniaga time preggy nih mmg giler sikit... bleh gitu? hehehe... hope baby pun sangkut mood biz jugak mcm mak pak dia... so aku datangkan khas untuk bebudak opis dan pengunjung blog nih... saper2 yang nak order leh bgtau cecepat yer supaya tak kehabisan stok... jeng jeng jeng....

-
-
-
-
-
-
-
-
-




daging dendeng





serunding ayam


serunding daging


harga pukul rata
250g - RM15
500g RM30
1 kg - RM55





so far yang aku tengok kat Central Market harganya RM63 utk 1kg dan RM36 utk 500g. itu dah termasuk kos sewa kedai. oleh kerana aku market pakai internet jerk kan... bukan nak kena bayar2 sewa apa sumer... logik laa letak murah sket dari pekedai. kat bazaar jalan TAR tak jengah pun lagi. tak larat nak jalan jejauh. terpulang pada individu nak gi kedai atau nak beli secara online. apa pun, setiap pembelian secara pos akan dikenakan bayaran pengeposan. RM6 utk 500g ke bwh dan RM10 utk kurang dari 2kg dan kos pos RM15 utk pembelian lebih dari 2kg. oh ya... setiap pembelian lebih dari 2kg ada diskaun sket sebagai tanda terima kasih.. hehe... sila laa email untuk membuat pesanan ya...

1 ulasan:

CY4.0 berkata...

aaaa.. dah tertinggal ketapi.. congrats on yr pregnancy!