Halaman

Selasa, Jun 10, 2008

Namecard dah siap

namecard dah siap print dan dihantar ke alamat opis. so skang nih bleh laa meniaga. dengan ada nyer namecard nih orang kompiden sket laa kan... huhuhu... pandai2 jerk buat design lain. patut nyer corporate namecard kena laa seragam... ahakss... sukahati aku lerr...

front


rear

6 ulasan:

mast@work berkata...

waahh.. boleh la kontek saya lepas ni.. nak beli trust fund senang la kan kan kan?

ruszia berkata...

wahhh
dah bisnes lak cik pau..
kita dulu minat jugak nak buat public mutual ni
tapi kira balik masa..alamak..tak terkejar plak..
tapi kita buat bisness baru sekarang.Brooch ori dari korea..quality 5 bintang.murah dari harga pasaran sbb my brother dok korea sekarang..jenguk la blog http://mybrooch.blogspot.com kita tak dan nak tangkap gambo brooch org dah beli,nanti kita post banyak lagi gambar.Berminat nak berniaga ni contact kita yer...

::zuraimah:: berkata...

waaaaa dah jd agent PM la plak skrg ek...wish ya all d best

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

mas
mau invest ka? bley... bley... kita jumpa kat memana laa yer.. :)

ruszia
saja jerk cari duit lebih memandangkan hb pun tadek kije tetap nih... brooch dah jual masa nak raya tahun lepas... korea jugak tapi kita amik kat kedai ler... ada lagi sekotak A4 tak terjual. jadi cenderamata kepada investor UT jerk... :)

zuraimah
mekasih yer... doakan kita murah rezeki dan dipermudahkan urusan... hehe... all the best to u too.

anamiraa berkata...

pau,
selamat menjana pendapatan tambahan!

nanti belanja eskrem ek?

:))

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

eskrem? bleh... blehh... :) semoga berjaya dan bleh banjer sis ana eskrem... aminn...