Halaman

Jumaat, September 11, 2009

Selamat Hari Raya


maaf zahir dan batin. wah wah wah... in advanced gitu. bukan apa... takut hujung minggu nih kang terasa sakit2 nak bersalin... minggu depan dah tak datang kerja pulak... kali nih mmg sarat bangat. aku dah tak larat nak jalan. sesikit jalan pun dah semput. nasib baik laa opismet gi balik kije nek kete. aku pun menumpang senang jua adanyer... bayar gak laa duit minyak... tak kan nak menenggek free jerk kot... orang berbudi kita berbahasa gitu.

just nak update. aritu scan di HUKM doktor kata okeh jerk. ukuran bb mengalami kelewatan jugak dalam seminggu dua tapi dia kata itu biasanya normal. tak laa jauh sangat mcm farhana dulu sampai 7 minggu lewat mmg suspek something lah...

update lain ialah bonus tak ada untuk raya kali ini. so kepada sesaper yang datang rumah tu mintak ampun mintak mahap bebanyak pasal aku mmg tak sediakan duit raya untuk ini tahun. lagi pun bagi duit raya bukan nyer wajib yer tak? adat jerk. mintak mahap sesangat ler ek. lagi pun kalau ada duit aku tak kan prepare untuk duit raya punyer lah... kompem untuk persediaan kedatangan bb yang baru nih. persediaan kuih raya pun tak ada pasal aku beraya dan berpantang kat johor so tadek laa persediaan kuih raya kat kajang. bukan ada sesaper yang nak datang pun.

wokeh kita tunggu next week sempat wat last posting ker tidak.. huhuhu... akhir kalam, selamat mengakhiri ibadah puasa dan menyambut kedatangan syawal dengan penuh kesyukuran. semoga kita berpeluang bertemu ramadhan di tahun hadapan... wassalam.

4 ulasan:

Zety Zin berkata...

Selamat Hari Raya bibimie... Maaf Zahir Batin ye... :)

Tanpa Nama berkata...

wahh..sudah mau cuti kah..
selamat bercuti..
selamat bersalin
selamat berpantang
selamat hari raya maap zahir batin
selamat segalanya hendakNya..amin

Ganbatte kudasai!
-aku yg raya di nihon-

umeboshi berkata...

wah...dah dekat dgn due ek? selamat beraya chilun. selamat la jugak utk bersalin nanti. serta, selamat berpantang la gak. moga semua selamat!! take care.

ummi berkata...

Congrats ek dah selamat melahirkan. Baby girl kan? Pename baby?