Halaman

Selasa, Ogos 16, 2011

Daging dendeng vs serunding

alhamdulillah... tempahan daging dendeng mengatasi tempahan serunding. serunding ayam dan daging masih lagi berbaki sedangkan tempahan daging dendeng mengatasi stok serunding yang ada malah masih tak putus2 lagi. maka dengan ini nak umumkan, tempahan daging dendeng akan berakhir pada hujung minggu ini sahaja. minggu depan last puasa dan dah boleh balik kg utk cuti raya. sekali lagi di paparkan harga untuk berat tertentu:





serunding daging
serunding ayam
daging dendeng
RM55 - 1kg
RM30 - 500g
RM15 - 250g






apa kata pengguna...




kak tengku : anak akak dah tak makan serunding yang akak beli tu. dia makan dendeng ajer sedap ratah dan makan dengan roti. kalau tak raya pun nanti bila2 akak order lagi ya...




kak sal : daging dendeng nih mudah jadi lauk ringkas masa sahur. makan dengan nasi panas pun sedap.

mungkin kerana jarang jumpa daging dendeng nih sebab tu permintaan daging dendeng melebihi permintaan serunding yang dah selalu sangat orang makan.


so untuk anda yang ingin mencuba boleh sms/call 0127640760 atau membuat pesanan melalui email ke bibimie@gmail.com.


**update


serunding ayam dan daging telah kehabisan stok. kalau nak order sekarang bleh dapat lepas raya. mana laa tau ada yang nak buat open house ker kan... boleh order dulu laa yer :)

3 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

aku nak.. esok boleh?? mie buatkan? nak yang rm15 tue

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

ohh... tq.. tp minggu dpn br ada brg. hujung minggu br sempat nak buat.

Norhazwanita Mohd Nor berkata...

Sambal dendeng daging tu rm15 siap pos ke?