Halaman

Khamis, Oktober 30, 2008

Happy Birthday Farhana

semalam birthday my little girl yang pertama. ecehhh... mama tak ada plak ek masa birthday ana. kalau tepon mesia, mesti ada papa report anak mama dah panjang akal... pandai buat perangai... mcm2 laa benda baru yang dia dah belajar masa mama tak ada. pandai turun dari katil dan pandai turun ke dapur (nak tolong nenek masak agak nyer).

so semalam lepas kelas gi jalan2 ginza. saja jerk pasal nak tengok kedai2 branded dan teater kabukiza. tak dapat nak capture gambar pasal malam gelap pastu aku plak tak reti nak godeh2 jadi night mode... hehehe... so lepas balik dari ginza baru tepon mesia tanya khabar birthday girl. seronok nyer dengar sore anak bujang dah pandai cakap2. rasa nyer dia bgtau yang papa potong rambut dia... wekekeke... cemana laa rupa baru si bujang tu agak nyer... :)

1 ulasan:

Marisa berkata...

alahai.. ciannya berjauahan dgn baby masa besdya dia.. tapi tak pe.. nanti mama bg hadiah best dr Jepun