Halaman

Isnin, Oktober 13, 2008

lebaran 2008

selamat hari raya maaf zahir dan batin. tahun nih tadek gambar raya. walaupun dah berempat sepatut nyer raya meriah ler.. tapi tahun nih raya biasa2 ajer... dan tak sempat nak bergambar pun... teruk betul ek... pastu blog pun tak updated. giler sibuk... mana nak kejar buat fail... mana nak prepare gi jepun... nak riki2 jalan2 cari pasal kat jepun pun tak sempat. aku tak ada idea lagi nak shopping apa. budak2 nih pakat kirim... kalau kirim ngan duit dan kat mana bleh gak aku usahakan... kalau takat kirim air liur... tengok pada keadaan laa kan... kalau jumpa aku rembat laa... tak jumpa kalu... sori aa... :)

aritu aku dah tukar duit yen dalam 100K yen. tup2 skang nih harga tengah tinggi... dalam dilemma... nak tunggu turun ker atau nak beli skang. kalau tunggu sampai hari2 terakhir kang dia tak turun... lagi mahal dari yang skang. kalau beli skang tiba2 dia turun masa nak pergi tu... ishss... dilemma sungguh... abis tu nak beli skang ker cemana nih ek? cemana nak predict turun ker naik nih? iskss... pening nyerr... beg tak kemas lagi nih... budak2 plak demam... uhukss.. harap2 masa mama nak pergi japan nanti adik ngan abang serta ayang sihat walafiat. tak nak laa pergi dalam kerisauan... huhu... sungguh tidak enjoy...

1 ulasan:

Zety Zin berkata...

Anda telah ditag.
Sila ke blog saya.