Halaman

Isnin, Mei 11, 2009

RM150K


huh... masih jauh.
alhamdulillah close case hari jumaat lepas ada dua kes Takaful PruBSN dan 1 kes PruLady. total sale RM2879.

from now on, sale yang masih perlu diusahakan ialah RM147121 untuk completekan target rm150K setahun. requirement for wealth planner is RM125K. kalau reach kat RM125K pun dah syukur alhamdulillah... bukan senang nak jadi wealth planner beb. banyak lagi yang aku perlu belajar. kena plak tengah preggy dan akan lalui fasa berpantang nanti... dah banyak hari tak kerja dah tu... ihikkss... tapi kalau aku usahakan dan kalau memang termaktub ada rezeki aku disitu.... insya-Allah ada laa ruang untuk aku membayar hutang piutang.

alhamdulillah aku bersyukur ya Allah... hanya Engkau Maha Mendengar rintihan hambaMu.

7 ulasan:

knv berkata...

pau,

your spirit is truly admirable!!!

all the best!

:)

te berkata...

all the best chilun...
may Allah bless u..

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

knv n te
what drive me is support from frens like u :) tq so much.

Yan berkata...

prulady, utk bersalin + preggy cover tak?

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

cover untuk 2 peristiwa dari 5.
-berkahwin
-bersalin
-bercerai
-kematian pasangan
-kena berhenti kerja

utk ibu2 mengandung cover untuk masalah semasa mengandung dan masalah terhadap baby. kuar2 tengok baby cacat... ada laa cover.

Yan berkata...

tolong email kita pasal pruLady.. dan, dan.. minimum coverage.. ha ha ha.. azelina AT gmail DOT com

misah berkata...

chilun, chayyokk...semoga ko dapat apa yg ko targetkan ye...

p/s: kalu ko berjaya aku pun tompang gumbira, mana la tau 1 hari nanti bila ko dah jadi cam iron lady mesia (ala2 datuk maznah), nnt aku leh cite kat org tu la kawan aku masa kat kampus..

camne pun all the best!!!!