Halaman

Jumaat, Ogos 21, 2009

makan2 bersama sis ana

hari nih pukul 11 aku dah terpacak kat mid valley. yang pertama skali aku pi parenthood expo. penat betul berjalan2 tapi okeh laa dapat goody bag berisi benda2 free. yang kedua ialah makan tengahari bersama sis anamiraa sempena pemergiannya ke birmingham tengah bulan depan. hohoho... yang datang tadi ada mynie, ummuauni, mrsnoba, mast, raihan, cik_yan, jua, lola, erna, mamaadib... errr... rasa nyer nih jerk bloggers yang hadir. ramai yang nak datang tapi sebab masalah kejauhan... hehehe... nanti aku tempek gambar. amik pakai henpon jerk... uhuhu..

3 ulasan:

Ummu Auni Afif berkata...

salam cik pau, quite interesting to talk to you, hihi. salam perkenalan. am adding ur blog to my list :)

zatul berkata...

Weh, apahal tak ajak aku? Aku pun ke mid valley jumaat tu. pi parenthood exibition...sampai hati..waaaaa

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

ummu auni... i kenot go tru ur blog. why?

zatul... sori weh aku terlupa nak bgtau ko ada gath ngan sis ana. aku kelam kabut nak kejarkan parenthood tu... kul 10.30 dah kuar tp pusing2 cari parking tu yang jenuh. penuh weh...