Halaman

Selasa, April 01, 2008

smartkids & babes fair 2008


terlambat update pasal gi smartkids edu fair dengan babes fair 2008. aku siap EL sebab nak gi kids fair nih. menarik dan banyak benda yang aku nak angkat... duit jerk tadek. so aku ada angkat beberapa item utk MKR. esok2 adik dah besar bleh laa kongsi2 main ngan abang... huhuhu...


nih antara item yang sempat di sambar masa kat pameran tu. knob puzzle tu aku amik yang haiwan tu... pastu nyesal plak tak beli ketiga2 jenis tu pasal MKR suka sangat main benda tu. at least variety laa kan... tadek laa sepapan jerk yang dia main dan harga dia pun rm10 jer sepapan. pastu harmonika dengan xylophone tu saja jerk nak tengok dia interested kat muzik ker tidak (view multiple intelligences). yang ABC tu aku angkat huruf I, M, A, & N jerk pasal nak eja IMI dgn ANA. sekeping rm1.90... kalau nak siap eja Muhammad Kamal Rahimi dengan Nur Ezzatul Farhana mmg pensan sket nak membayar nyer... huhuhu...
dan dinding umah pun dah macam kindergarten sebab nak cover bahagian yang diconteng oleh anakanda MKR dengan pen dan pensel... huhu...


kat tengah2 tu mmg kosong sebab nak letak poster2 yang aku dah beli... mcm2 laa poster nyer... haiwan laa.. sayur & buah laa... bendera laa.. dan banyak lagi. so nanti seminggu @ 2 minggu sekali tukar2 laa kan... takmo laa letak poster yang sama. ingat nak letak videoo MKR main knob puzzle tu tapi asik loading jerk... lama giler... huhh..

1 ulasan:

mamadanish berkata...

xylophone ke tu..bestnye..