Halaman

Jumaat, Ogos 29, 2008

kerongsang untuk dijual

huh... punya laa berzaman nak amik gambar kerongsang untuk di tempek kat sini. errkk.. sebenar nyer aku nak tempek kat blog tajuk belisini... hehehe... spoil sket pasal background hitam (hubby laa sajes nih)... next aku nak amik gambar background putih... baru kaler dia naik. okeh selamat membelek.










7 ulasan:

lottery results berkata...

We should have a great day today.

powerball lottery numbers berkata...

Interesting topics could give you more visitors to your site. So Keep up the good work.

lotto 649 numbers berkata...

I agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.

fidah berkata...

chilun.. cun eh sume brooch ni...
nanti bwk blk jb skt. .aku nak beli yg bergantung2 tu..

Mummy HnH berkata...

lepas dah belek2 kerongsang nie, camner nak order nya ekk? ader spesel code ker utk each kerongsang? :D

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

te... aku mmg nak balik johor nih. nanti aku angkut sumer... suh geng2 kita gath... nanti pakat2 beli... aku bagi spesel price... wekekek...

mummy hnh
kenan yang mana yer? bleh bgtau harga dan warna apa. tak sempat nak koding2. kalau rajin cut gambo n paste dalam words ker... pastu email me b_bianca@yahoo.com.

arina berkata...

pau,
selamat berpuasa! semoga jualan kerongsang memberangsangkan!!