Halaman

Jumaat, April 17, 2009

small gath @ TCRS klsentral

gambo tadek laa pulak.
gath dengan zatul77, farah225, mama adib, momidanial dan aleshar_r. farah ada course kat kl so everytime sempat mmg ajak gath nyer sebelum flight balik kelantan. nih 1st time jumpa derang kecuali zatul.

terkejut aku tengok momidanial pasal dia membuncit sekali lagi. perasannyer mcm baru lepas bersalin rupa nyer itu last year laa beb. skang nih dah 6 months... aik... dia dulu dari aku... huhuhu... sama pangkat laa pas nih... sarjan.

tadek nak citer apa laa weh... derang nih peramah bangat laa so tadek laa segan silu. aku ngan zatul dah mmg biasa so no hal nyer.

okeh guys... next time ada sempat kita gath lagi.

3 ulasan:

Mama Adib berkata...

itu ler dok bersembang jer, lupa nak snap barang sekeping dua

mimielola berkata...

Raihan ado??! Cettttt

mysimplestory berkata...

uish ada gath ka, tak tau la pulak..

seb baik saya tak pi kan, haha, kalu tak mesti terkejut tgk saya pun membuncit gak, hehe