Halaman

Selasa, April 28, 2009

iklan

Dapatkan rebet tunai berjumlah RM20 sekiranya melanggani Takaful PruBSN atau PruLink serendah RM100/sebulan.

Hubungi
Fauziah Binti Hamzah
012-7640760
b_bianca@yahoo.com

*perkenalkan rakan, anda juga akan perolehi ganjaran.
tawaran sah sehingga 30 Mei 2009

5 ulasan:

nelcyndana berkata...

bibimie,

aku tgh survey insurans tuk baby baru aku 10 mths. ada info tuk aku?

Yan berkata...

cik Aida,
i myself amik takaful prudential for all my kids.. amik yg edu + medical.. budget 100 sorang je la tapinya.. ha ha ha..

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

nelcy
i bleh suggest u amik takaful cerdik. paling rendah rm50. ikut bajet u cemana laa yer. cik yan bajet rm100 so that bleh cover edu + medical besar sket laa :) klu rm50 tu x cukup utk support medical card.

buat masa ini my plan utk anak2 is amik yang minimum. kalau ada rezeki lebih baru tambah sebab tak tau nak dapat baper orang anak lagi nih. klu boleh nak biaya dgn adil dan saksama.... hehehe...

Mrs. H berkata...

Cik Pau..

Tahniah telah berjaya go tru exam tu.. saya dah amek pru med card jugak. Tapi saya bayar rm60 monthly tuk both anak2 saya.. Saya pun ada ura2 nak jadi ejen gak ni.. huhuuh..

Mrs. H berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.